Op zoek naar een gebruiksvriendelijk leerplatform?

Innovatieve oplossingen voor onderwijs en bedrijven.

Geavanceerde leerplatformen met AI en gamification

Bij Webstrive zetten we ons in om leren inspirerend, boeiend en toegankelijk te maken. Onze geavanceerde leerplatformen zijn speciaal ontworpen om zowel jongeren- als volwasseneneducatie te bevorderen. Geïntegreerd met Artificial Intelligence en Gamification, brengen we de leerervaring naar een niveau waar traditionele methodes niet aan kunnen tippen.

Wat mag je verwachten?

We zetten voor jou een ready-to-go E-learning platform op, waar je heel eenvoudig gratis of betaalde cursussen kan aanbieden.

Gebruiksvriendelijk

Met de user experience voorop, blijft de motivatie van de cursisten hoog gedurende het volledige traject.

Gestructureerd

Eenmaal we het platform voor jou hebben opgezet, is het als cursist heel eenvoudig om nieuwe content toe te voegen of te wijzigen.

Volgens de huisstijl

Jouw platform, jouw stijl. We zorgen voor een gepersonaliseerd platform, volledig naar jouw eisen en volgens de branding van het bedrijf.

Nauwe opvolging & begeleiding

Krijg een gedetailleerd overzicht van de vooruitgang van al jouw cursisten en zie zo meteen wie mogelijks bijsturing nodig heeft.

Uitgebreide evaluatiemogelijkheden

Single choice, multiple choice, een open antwoord of toch liever een andere vorm? Er zijn heel wat mogelijkheden om je cursisten te peilen naar hun kennis.

Op zoek naar een leerplatform op jouw maat?

Scroll naar boven