E-Studio

Je eigen videostudio binnen handbereik.

Wij helpen je met de samenstelling van een (semi-) professionele E-studio om videocontent aan hoge kwaliteit te genereren en te delen op social media.

Kwalitatieve E-Studio

Wij leveren op maat gemaakte, hoogwaardige videostudio’s, uitgerust met topcamera’s, audiotoestellen en verlichting, volgens uw unieke wensen en budget. Onze toewijding stopt niet bij levering; we zorgen ook voor de installatie, zodat u meteen aan de slag kunt gaan. Met Webstive ligt de wereld van de professionele videoproductie binnen handbereik. Neem vandaag nog contact met ons op en begin uw creatieve reis.

Kwalitatieve E-Studio

Samenstelling Editing workstation

We bieden op maat gemaakte, professionele editing workstations aan, volledig uitgerust met de nodige toebehoren, zodat u uw visie in realiteit kunt omzetten. Elk workstation wordt zorgvuldig samengesteld volgens uw specifieke behoeften en budget, waardoor u de vrijheid krijgt om uw creativiteit zonder beperkingen te ontdekken. Laat ons u vandaag nog helpen uw ideale editing setup samen te stellen.

Thomas Van den Bossche

Beheers de kunst van videoproductie met onze hands-on workshop

Verken de magie van videoproductie! We beginnen met een grondige, boeiende inleiding tot de basisprincipes van camera’s en filmen. Vervolgens brengen we theorie tot leven met hands-on oefeningen waarin je leert filmen in diverse omstandigheden, altijd met de juiste audio- en videoapparatuur in de hand.

We gaan dieper in op het belang van licht, en leren je de juiste verlichting kiezen en positioneren voor elke situatie. Of je nu in een E-studio werkt of daarbuiten, we rusten je uit met de vaardigheden om vol vertrouwen met video aan de slag te gaan.

Geniet van deze boeiende 8-uur durende workshop voor slechts 800 euro (excl. BTW). Stap vandaag nog in de wereld van professionele videoproductie.

Evenement fotografie en videografie

Word pro in videobewerking: E-cursus Adobe Premiere Pro

Dompel uzelf onder in de wereld van videobewerking met onze E-cursus ‘Editing in Adobe Premiere Pro’. Aan de hand van instructievideo’s leert u Adobe Premiere Pro kennen, van de basisfuncties tot het bewerken van een volledige video. Ongeacht uw huidige niveau, deze cursus is rijk aan tips en inzichten die uw vaardigheden naar een hoger niveau tillen. Begin vandaag nog met uw editingreis!

Thomas D'Aubioul
Scroll naar boven