Foto en video

Een professioneel foto- en videoteam brengt jouw bedrijf of activiteit op de mooiste manier in de picture.

Productfoto & video

Heb jij een topproduct of dienst dat je graag aan de wereld wil laten zien? Goed nieuws! In onze professionele studio of ter plaatse in je bedrijf leggen we jullie producten op een professionele manier vast. Laat die verbazende blikken maar komen!

Productfoto

Bedrijfsvideo / brandingshoot

Ben je trots op de activiteiten of verwezenlijkingen van je bedrijf en zoek je naar een manier om dit een succesvolle manier naar buiten brengen? Webstrive kan je helpen om op een krachtige manier je bedrijf in de kijker te plaatsen zodat de naam van je bedrijf ongetwijfeld onthouden wordt.

Bedrijfsvideo

Evenementen

Evenementen zijn dé manier om je expertise en activiteiten aan de buitenwereld te tonen, maar zijn jammer genoeg niet meer dan momentopname. Of dat is toch wat je initieel zou denken. Dankzij Webstrive zet je jouw evenement ook achteraf in de kijker met een leuke videoclip of een reeks prachtige foto’s.

Evenement fotografie en videografie

E-Studio

Wil je graag zelf aan de slag gaan met foto en video? Dat kan! We helpen je aan je eigen professioneel materiaal en stellen op aanvraag een eigen editing PC dat aan jouw eigen voldoet. Om je helemaal op weg te zetten bieden we vrijblijvend laagdrempelige cursussen en workshops aan. Voor je het weet kan je zelf aan de slag!

E-Studio