E-Learning

Til je opleidingen naar een hoger niveau.

Jouw cursussen. Online & uiterst gebruiksvriendelijk.

Online een een opleiding of cursus volgen: er komt meer bij kijken dan enkel jouw content als een PDF bestand online te plaatsen. Om de beste leerervaring te leveren, moeten de noden van de gebruiker centraal staan. Door in te zetten op gebruiksvriendelijkheid en laagdrempeligheid, bezorg je de beste ervaring voor zowel de lesgever als de cursist.

Wat mag je verwachten?

We zetten voor jou een ready-to-go E-learning platform op, waar je heel eenvoudig gratis of betaalde cursussen kan aanbieden.

Gebruiksvriendelijk

Met de user experience voorop, blijft de motivatie van de cursisten hoog gedurende het volledige traject.

Gestructureerd

Eenmaal we het platform voor jou hebben opgezet, is het als cursist heel eenvoudig om nieuwe content toe te voegen of te wijzigen.

Volgens de huisstijl

Jouw platform, jouw stijl. We zorgen voor een gepersonaliseerd platform, volledig naar jouw eisen en volgens de branding van het bedrijf.

Nauwe opvolging & begeleiding

Krijg een gedetailleerd overzicht van de vooruitgang van al jouw cursisten en zie zo meteen wie mogelijks bijsturing nodig heeft.

Uitgebreide evaluatiemogelijkheden

Single choice, multiple choice, een open antwoord of toch liever een andere vorm? Er zijn heel wat mogelijkheden om je cursisten te peilen naar hun kennis.